År 2010



Vill vi bara ha läsare med lite humor och kärlek i kroppen. Övriga undanbedes.

/LindFridAB

Lind & Frids 2009:

Här kommer en summering av vårt 2009...


December

Frid åkte till Norrland där det aldrig ville sluta snöa. Lind stannade i Österrike.

Frid, Harry och Tatiana kände att det var någon som saknades.


November

                     

Lind kombinerade praktik och skumpa medan Frid och Harry vant sig vid ett liv som storhandlare på Ica Maxi.

Oktober

I Stockholm kom det plötsligt en helg med tokvarmt väder. Den försvann lika snabbt.
I Wien var det badväder.


September

Lind lämnade Frid och Tanto för äventyr i Wien.


Augusti

Vi steg upp i ottan och packade bikini och kaffetermos och begav oss ut i solen. Det var fan soligt var och varannan dag. Tillslut blev det så varmt så vi åkte ut på en båttur. Frid vägrade bada. Lind simmade omkring som en lax.


Juli

För första gången bojkottade vi Stadsfesten. Eller festival´n som vi själva kallar den. Vi låg i Falket och åt god mat framför brasan. Mamma förblev vår slav och vi döpte henne till Tatiana. Det kallar jag förutfattade meningar!


Juni

Vi åkte till Italien. Sorrento, Positano och Capri. En gammal italiensk tant tyckte att vi hade för kort kjol och för genomskinlig klänning. Själva tyckte vi att vi klätt oss i romantiska kläder. Hon skulle se oss på krogen!


Maj

Frid opererade tån en gång, två gånger och tredje gången gillt.

Vi fick lära oss en viktig sak: "JAG KAN INTE NOG UNDERSTRYKA VIKTEN AV ETT FOTBAD"


April

Jag blev med moccajacka. Lind fick sedan äran att rasta den då maj månad bjöd på följande...


Mars

Vår vapendragare blev pappa för första gången.


Februari



Vi drog till London och levde rövare.

 


Januari



Vi skålade in det nya året på olika platser. Frid i Norr och Lind i Söder.


Blek



Jag frångår min och Linds överenskommelse om en anonym blogg och presenterar här min kära pojkvän. Han vill inte att jag klipper hans bleka-tänder-skena så den passar min mun. Jag tycker att det bör ske IDAG då han faktiskt inte använder den själv.

/Frid

Kycklinggryta

Jag avskyr kokosmjölk. /Frid

Hunden

Vi tyckte att hunddagiset var helt perfekt! Det tyckte inte Harry. Nu startar vi operation övertalning. "Du får benet om du börjar på dagis!" "Du får bara gå ut och kissa om du börjar på dagis" Nu står vi i kö i väntan på plats. Jag antar att det är på sin plats att börja skriva arga insändare om att politikerna måste börja agera. "Terminen börjar men min hund har inte fått någon dagisplats. Hur tänker ni lösa detta?!??!" /Frid

Haters

Jag och Lind är vana vid mycket hat. Det blir lätt så när man är så snygga som vi är. /Frid

Smällkaramell

Tjej mottar sms fran potentiell nyarskaramell "Kommer till Wien ikväll. Om du vill kan vi kanske ses över en drink ute. Helt spontant" Sekunden därefter anländer ytterligare ett sms "För att vara mer tydlig anländer jag 22:00-därefter30 min hem och lämna packningen- sa klockan 22:30 kan vi ses downtown!?" Nyarskaramellerna är sannerligen inte "hard to get" här De snarare snöar ner över oss här /Lind

Ska vi gifta oss?

Bläddrade igenom Efva Attlings lilla katalog och hittade en ring som fick mig att vilja gifta mig. Idag kollade jag upp vad ringen kostade. 900 000 svenska riksdaler. Typiskt! Jag kommer med andra ord att förbli ogift.

Landat

Efter en flygresa med kalla fötter landade jag i Stockholm. Vi gick på bio och såg "Luftslottet som sprängdes". När vi kom in i biosalongen blev P väldigt missnöjd: "Vad fan e det här?! Vilken liten salong! Det här borde man ju faktiskt klaga på. Det är ju för fan som att sitta hemma hos någon som har hemmabio!" Det är så här dom beter sig, stockholmarna. Tacka vet jag Norrland där vi enbart klagar på ryggont och inget annat! När halva filmen hade gått hade vi en väldigt romantisk stund just efter Mikael erbjudits polisbevakning. "Jag vill inte ha någon som hänger efter mig hela tiden!" sa han. P vände sig till mig och viskade: "Det vill inte jag heller men du är jävligt svår att bli av med". /Frid

Miniskrov med ost och dressing på pommesen!

Snart ska jag traska iväg till Brogrillen och köpa skrååååvmål. Trots att jag inte har bott hemma på 6 år så kommer hamburgestekarna ihåg mig! Dessvärre är det för att jag har varit väldigt omständig genom åren. Klagat på att dom inte har ost på miniskrovet. Den största och mest återkommande diskussionen har däremot varit kortbetalningen. Dom tar nämligen en avgift på 5 kronor om man betalar med kort. Detta gällde även mig som var en extraordinär stamkund. Trots att jag varit en väldigt besvärlig kund så frågar dom efter mig när mamma är där på besök. Dom saknar mig helt enkelt!! Tänk på det alla ni som tycker att jag är jobbig emellanåt. Försvinner jag så kommer ni ligga och vrida er av saknad och sorg. Och äger ni inget hamburgerställe så är risken väldigt liten att jag någonsin återkommer.

Uppvak: Bondegatan

Jag blir alldeles rörd i hjärtat när Lind skriver om den kvällen då vi tyckte att Stockholm helt plötsligt blev alldeles för litet. Några veckor innan den händelsen utspelade sig en annan saga som var en fingervisning från Gud att vi kanske skulle ta oss vidare ut i världen. Vi körde bortamatch och vaknade upp på samma adress men i olika lägenheter. Det var faktiskt helt underbart. Tyst tassade vi ut från lägenheterna och slog följe hemåt. Att få dela sin walk of shame är verkligen något jag rekommenderar! Det är bättre att dela skamvrån med någon så slipper man skämmas ensam. /Frid

Bonusfamiljen


Bulgarisk allsang!


Kunde dock bara sta nynnandes bredvid de Bulgariska julsangerna

Kommunistbarn gör sitt bästa


Forget the curls


Lock that rocks


Reality check

Chefen en dag med skräck i blicken:
"Vem sjutton kan hugga en gran at mig?"
"Jag kan men behöver din älgstuddsare"
-Där jag kommer ifran hugger vi inte. Vi skjuter!
Dagen efter kommer jag in pa mitt kontor och
pa tangentbordet ligger ett anställningsavtal


Det är sa här jag klättrar mina vänner!


Sschtureplan

Vintern 2009 och lilla baren pa Riche
Runt om oss cirkulerar ett handfull av julgransbollar
Efter otaliga djupdyk vid bardisken och handväskor för vara fagra anleten
Smidigt släntrade vi ut genom skilsmässobarens bakdörr
Nickade ett tacksamt hej da at den alltid lika lojala dörrvakten
"Den här stan är för tok för liten för oss"
"New York nästa!"
Ena kom inte längre än till Wien
Och den andra kom nästan till sin sekelskiftslägenhet
Men alltoftast kom det att sluta pa Max
/ Lind

Paradise Wienerhotel

Dan före dopparedag och julfest med vännerna
Min rumskamrats x beslöt sig för att sluta upp
Även hans tidigare okända storebror anknöt sig till festligheterna
Genast blev alla rosiga och fnissiga utöver det normala
Brorsan visade sig vara framgangsrik röntgenolog och förutom en
framgansrik humor en riktig fröjd för ögat
Vi var alla snabbt övertygade
"You took the wrong brother"
- I know. And all just because of his curly hair
Lockarna visade sig dock snabbt att
lukta värre än bakdelen av ett lamm
Nu aker vi till Tirol
Tjejen behöver definitivt en nyarskaramell

Begå hor!

Pratade med Lind på min livskamrat Facebook tidigare ikväll. Hon skrev att hon skulle "supa, supa, supa".
Jag säger nästan som en gammal man sa på en film: "Begå hor ikväll!"

Nu ska jag påbörja min andra bok sedan jag kom hit. Som jag en gång i tiden svalde vin & sprit(e) sväljer jag nu böcker.


Leif & Jag


Om man bortser från mammas utskällning för att jag inte kunde tänka själv och tända alla ljusen så var julafton en trevlig tillställning. Att hon sedan har en vild fantasi om framtiden är en historia för sig:
"Jag kommer ju att vara en sådan där rolig gammal tant som ni VILL ska vara med på julafton!"

Till min stora förtjusning fick jag en alldeles underbar julklapp bestående av denna Leif GW Persson docka. Dock inte av tanten utan av min bror. Tänk att han köper julklappar till mig trots att jag gav honom ett ärr på skinkan då jag tog mig en tugga som ung.

/Frid

Nu grönskar det...

Tillbaka i Wien fran ett grönt Baden med 10 plusgrader
Men Jul firades trots grönska och varvindar
Med Bulgarisk mat och sang
Christkindl delade glatt ut superunderställ och tjocksockar
Nu gäller det bara att Tirol har snö i backarna
Min back-flip 180 kommer att göra succé i stugorna

I väntan på Tomten



Provade på det här med knallrött läppstift. Kände mig som en riktig lady ända tills jag blev sugen på en snus. Rött läppstift och en snus under läppen gjorde att jag plötsligt kände mig som en transvestit. På självaste julafton!

/Frid


Panorama Activity...

...var ett skämt! En skräckfilm för mesar helt enkelt.
"Ovärt" att se den som ungdomarna säger.

Mamma 100 år:

"Mamma, du har fått Spotify!"
"Va???!"
"Det är ett program som gör att man kan lyssna på musik"
"Jaha, jag trodde att jag hade fått någon sorts sjukdom"

Året var 2007



Midsommarafton 2007 spenderade vi med mamma och hennes singeltanter. Efter vi fått i oss tillräckligt med mat promenerade vi in till stan och lovade varandra att aldrig bli 50+ och singel. Det gick så långt att vi faktiskt hoppades att vi skulle bli påkörda och forslade tillbaks till storstan. Vi lekte lite med en fotbollsspelare och en sångare. Livet rullade på helt enkelt. Jag vill minnas att fotbollsspelaren såg jävligt blek ut i sin vita skjorta och att sångaren var något av en julgransstjärna i sängen. Minns jag rätt nu, Lind?

Nåväl. Vi tog igen den mycket lugna midsommarhelgen med en jävla brakfest helgen efter. Backstagepass, förlorade skor och kärleksförklaring av en folkkär artist. Inte blev vi högfärdiga för det. Vi skakade bara av oss dammet från axlarna och åt surströmming som bakismat.

Frid & Lind en kväll i juli...



Den här bilden är tagen i juli i år. Efter år av horskor och bortamatcher bestämde vi oss för att ta det lugnt en helg. Vi repade oss aldrig riktigt efter den bokmal-helgen. Eller jag kanske ska tala för mig själv. Det positiva för mig är att jag slipper ta klamydiatest efter varje helg. Jag slipper också att vakna upp på ett hotellrum av att ligget i fråga sitter och bajsar med öppen dörr. Jag slipper vakna upp i någon förort (spriten stod allt som oftast i vägen för vår vakna-upp-inom-tullarna-regel, tyvärr) och traska ut och titta på husväggen för att kunna ge taxiväxeln rätt adress. Sist men inte minst slipper jag alla dessa jävla patrask som ringde stup i kvarten (ni förstår väl att vi är/var populära?!!!) och inte fattade att ett one night stand är ett ONE, inte mer!

Sanna mina ord men singellivet var ett riktigt heltidsjobb!

/Frid

Designpappa


Bästa chefen i mannaminne.
Jag försöker lära honom allt om svensk personalvård
"En lycklig personal är en lycklig affär"
Mitt mål är en Hästens säng till nästa julfest
/Lind




Det strålar en stjärna



I Onsdags gick vårt största event av stapeln
Det var mitt förslag att vi skulle ha en stjärnhimmel
Måste ha varit hög på helium när jag kläckte den idén
Taket krävde 250 ballonger att täcka
Dryga veckan har gått och det knastrar fortfarande i allt jag rör vid
Och håret på armarna pekar spikrakt uppåt
Statisk var namnet
Men fint blev det!



Jul runt varje knut..


Julgörande ändamål

Även jag har gått och mjuknat
så här vid juletider
Idag skänktes juldekorering för 800 Euro till föräldralösa barn i Wien
Karman kommer aldrig att bli större än så här
En julbock fick dock följa med mig hem
efter ett av barnens utrop "Guck mal, ein ELCH!"
Träffade mig som en örfil i mitt norrländska ansikte
Men glada blev dom allt, de små liven!


Julbus

Helgen har sannerligen gatt i brännvinets tecken
Wien har berikats med en hop nya spontankomponerade Snapsvisor
Tva jobb innebar tva firmafester
Och därmed dubbelt med klappar!
Den sista gick av stapeln i gar.
Det var jag och Designfamiljen och en fullspäckad kväll med rajraj
Som den ända svensken i skaran fick jag
äran att undervisa i svensk snapsvisekonst
Antog uppdraget och levererade tillsammans med chefen en
"Hej tomtegubbar" sa det stod härliga till
Ögon tarades och hjärtan kom att brinna
Efter 5e snapsen fick jag löneförhöjning
Nough said

Söndagshumor

Det finns en grupp på facebook som heter: Stoppa vegetarianerna! De äter upp djurens mat.

Say no more.

När snön kom till storstan

I Stockholm existerar det varken garage eller motorvärmare. Det rör varken mig eller Harry i ryggen då vi inte är typen som står och sopar bort snö från bilen. Inte heller är vi typen som puttar på bilen när den fastnat. Då sitter vi hellre vid ratten och väntar på bättre tider. Kanske lägger in ettan och gasar lite så stackars stockholmaren får LITE hjälp...


Romantikern

"Rör mig INTE! Jag har smörjt in mig med brun-utan-sol och det måste torka in....."

Säg till om ni vill ha fler tips från en äkta romantiker. Jag har några år på nacken!

/Frid

Tyst

Jag har tappat rösten. P verkar vara hur harmonisk som helst. Jag undrar om det kan finnas något samband....

www.stockholmshundforum.se

Tro det eller ej men P har anmält Harry till ett hunddagis. Detta innebär inskolning och hela baletten. Personalen på dagiset tar det hela på MYCKET stort allvar. Det här borde ju rimligtvis även innebära att jag kan "vabba" om Harry skulle bli sjuk?!??!  Antar att jag får traska och inhandla både galonbyxor och stövlar. Att dagiset sedan kostar 2700kr/månaden är ju ett hånskratt i sig.

Raka vägen mot lyxfällan!

/Frid


Skänk mig 50 öre och jag har 10 kronor!

Bankkonton

NamnAtt disponera
PERSONKONTO 9,54  SEK


Det är kul att kunna skryta med hur duktig man är på att spara pengar. Dessvärre är det mindre kul att stå på 7eleven med en Daim i handen och få ett slag i ansiktet: KÖP MEDGES EJ!

/Frid



Bulle i ugn?

När vännernas barn är så pass
mogna att sitta barnvakt åt mina kan jag börja fundera på det
Och varken i Sthlm eller Wien är stället att skaffa dessa på
Första har barnförbjudna cafeér och andra har gaskammare till fik
Och utan tillgång till fik inga barn helt enkelt, min lattemammakarriär är viktig för mig!
Så länge nöjer jag mig med att leta efter lämplig julbock till vår gran.
Det finns inte bara en Tiger Woods där ute!



På smällen!

Just nu är det ett jävla tjat om att man ska skaffa barn. "Du kan inte bli sist i kompisskaran" sa min käre barndomsvän tidigare idag. Sist måste ju vara det mest ultimata! Jag tänkte dra det så långt att när mina vänners barn är gamla nog att sitta barnvakt då blir jag på smällen.

Lind! Jag tycker att du ska tänka likadant. Då kan vi vara lediga samtidigt och köpa barnvagnar med lattehållare!

Snus´n

När jag inte har någon papperskorg i närheten och inte är sugen på snusen längre så brukar jag lägga den på det som är närmast till hands. Idag blev det P´s mobil. Han tycker inte om mobilen och den används ytterst sällan. Trots detta vill han inte att den ska agera soptunna till mina gamla snusar.

Vad säger vi då?

SLUUUUTA TJATA!!!!!

Sen facebookar vi lite och väntar in Paradise Hotel.

Kan mycket väl hända att jag & Harry är bostadslösa innan året är slut.

/Frid


Utopi

Idag åkte vi och kollade på villor på Stora Essingen. Nu förstår jag hur viktigt det är att man spelar på Triss och Lotto!

/Frid


Plötsligt händer det! Livet vänder...



En vanlig lördag i mitt liv brukade innehålla spritångor, pizza och några nya nummer på mobilen. Idag innehöll den tvättning av bil och promenad i snöblandat regn. Jag var tvungen att agera chaufför i lördagstrafiken på grund av bakfull passagerare. När jag trodde att jag äntligen skulle få åka hem och göra min älskade fickparkering skulle han givetvis ut och gå. Det var verkligen skönt för ansiktet när snön piskades in i huden. Tyvärr inser jag att detta är något jag kommer att få leva med då stockholmarna ser snön på samma sätt som Skellefteås befolkning såg den förste svarta mannen. Det blir uppståndelse helt enkelt.


Svinis

Har fått något som mycket väl kan liknas vid svinkoppor. I vanliga fall är jag ingen romantiker men idag fick P smaka på pussar!! Someone´s going down with me!!!!


Lystring!

I år tycker jag att vi ger bankgubbarna riktigt SAFTIGA bonusar!!

/Frid


Psykbryt

Förra året "klädde" vi också granen. Då hamnade P i toppen som julstjärna. Det är inte en dum plats att hamna på då priset var MIG SJÄLV! Nu har han alltså spenderat över ett år i mitt sällskap. Det är fan bättre än Nobelpriset om jag får säga det själv. Hans syn på saken är inte densamma men där har jag bara mig själv att skylla. Krävs nog ett år till av nedbrytning för att jag sedan ska kunna bygga upp och forma honom. För det är så man gör för er som inte visste det.

/Frid


Utforska naturen!

Skilsmässorna star fortfarande som spön i backen här
Min rumskamrat beslöt sig snabbt efter skilsmässan att skaffa sig en rebound
Det kan vi gott unna henne
Vederbörande lär vara nagon slags av all time high i höhalmen
Vi funderade pa att placera honom som julstjärnan men
pga bristande intellekt och källarlägenhet beslöt vi oss tillslut för en mellanplacering
Men hans talanger ska han dock förtjäna en eloge ända
Vid min hemkomst idag fann jag vederbörandes visitkort pa hallgolvet
Hans slogan EXPLORE THE NATURE säger oss mer än nog
Nu sticker jag iväg till nästa skilsmässobarn och dricket ett stödvin
Later!

Cirque du Noel



Det blev ingen hemresa men dock en Ljusshow som tröst
Norrskenet får gott vänta till januari
Ikväll ska jag gnistra!










Borta bäst men hemma bättre?

Idag är en viktig dag
sanningens ögonblick
vem måste stanna och  jobba mellandagarna?
Jag har följande alternativ om jag inte drar den kortaste:
En liten hydda i Tirol med öppen spis och skidbacke utanför dörren
Eller sus och brus i Stockholm?
Nu är det spännande må ni tro!




Lind här!


Har varit lite bussy den senaste tiden
Susat från den ena mingelmottagningen till den andra

Har även hunnit med en ny hair cut och ett nytt jobb
"Many balls in the air" helt enkelt
Kan dock lugna er med att jag hunnit fylla en hel julklappssäck med rackartyg

Stay tuned, gott folk


Förskräckligt

Hade jag vetat att adressändring kostade 400 riksdaler hade jag fan aldrig flyttat. Jag har ju inte råd. Jag är ju numera en sparare!!!!

/Spara

Upp med hakan!

Det här kan bli tufft mina damer och herrar! Hur ska jag orka vara uppe ända till halv elva?!!


20:30
Family guy 

21:002 1/2 män 
21:302 1/2 män 
22:00Paradise hotel 

Våning vs lägenhet

Igår såg vi på "Flickan som lekte med elden". Till er som inte läst boken: DO IT!
Lisbeth Salander flyttar in i en våning på Söders höjder á 25 miljoner. Jag passade på att nämna för P att det var något i den stilen jag hade tänkt mig när vi ska köpa lägenhet!
Just därför fortsätter vi att spela på Lotto precis som vi gjort de två senaste lördagarna. Om det så ska kosta ett spelberoende så ska vi kamma hem vinsten!!

Lind! Lever du?

Jag är fan alltid på dåligt humör på måndagar. Och jag tänker nog fortsätta så även i framtiden.

/Frid


Hets mot yrkesgrupp

Igår åkte vi taxi med en inkompetent taxichaufför. P brukar alltid skämmas för mig då jag alltid anklagar taxichaufförerna för att ta en längre väg eller göra någon annan dumhet. Han brukar försöka rädda mig genom att säga att jag är från Norrland. Taxichaufförerna brukar inte ge någon direkt respons på det.

Till saken!
När vi är framme så sträcker P fram en 50-lapp. Taxitanten tänder lampan och utbrister: "Det här är ju ingen femhundring! Det är bara 50 kr!!!" Tacksamt för P att taxitanten antog att han slänger sig med så dyra valörer. P hittar inga mer pengar än den där stackars 50-lappen och ber därför tanten att hon ska ta hans kort istället.
"Det går inte! Jag har redan slagit ut det på kontant! Nu måste jag slå på taxametern och köra dig till en bankomat!" Vi skrattade och sa att hon får ta kortet eller nöja sig med 50-lappen eftersom hon antog att det var en femhundring hon höll i sin hand. Då säger den otroligt begåvade tanten: "Jag såg fel och trodde att det var en femhundring men jag har INTE gjort något fel!"

Härligt resonemang!


Gamla hundar


Frukosten står fortfarande framme och jag är precis lika sugen på lussekatter som jag var för 6 timmar sedan. Jag har försökt förklara för P hur viktigt det är med frisk luft och att han därför bör gå till bageriet. Tyvärr är det förbannat svårt att lära en gammal hund sitta.




Harry

Harry blir 6 år idag. Det firade han med att kräkas upp lite ost. Just nu är han lyckligt ovetande om att han kommer att vara mol allena hela kvällen.

Vi ser det så här. Han behöver lite ensamtid för att reflektera över hans 6 år i livet.

Time for some S P R I T

Lämnade lägenheten i hopp om ett längre och finare hår. Kom hem tomhänt då hon som jobbade där sa:
"Ditt hår är för friskt och därför kommer detta inte bli bra. Kom tillbaks i vår!"

Friskt hår på bekostnad av en tantfrisyr. Friskt vågat, hälften vunnet. Typ.

Därför sitter jag här med en förbannat stram frissa.

Nu blir det kött, kroketter, kantareller och rött vin. Om 6 minuter ska vi vara på ett drinkpartaj. Som den trogne norrlänning jag är hade jag antagligen plingat på dörren om ca 10 minuter. Dessvärre har jag insett att det bästa är att ansluta sig till stockholmarnas sakta mak. Passar faktiskt in ypperligt ikväll då jag ser ut som en stram östermalmstant.


Mot perukshopen!

För er som inte förstått hur illa det är med mitt hår.
Eftersom P ständigt säger: "Man ska inte spara så mycket pengar att det blir trist liksom".
Nu känns det väldigt trist att min klippning går hand i hand med Inga 89 och därför begär jag eskort för att inköpa hårclips. Har ingen aning om hur mycket de kostar.

Issue Management

Imorgon börjar jag mitt nya jobb
Vilket innebär att sälja skandinavisk design till wienarna
Kom hem fran mitt ordinarie kontorsslit med tva flaskor vin
Första klunken fastnade halvvägs da jag insag att min sminkväska
ligger kvar i det stängda kontoret
Och nyckeln har följt med chefen till nagon ödslig alpby
Mina vänner...det här är mycket jobbigt

Kompromisser del 100

Bankmannen har fixat ett excel-grejsimojs till mig där min ekonomi står uppradad.
Man kan ändra på räntan och då ändras mina "göra-vad-du-vill-med-pengar" automatiskt. Häftigt!
Jag ändrade räntan till 0% och insåg att då blir det mycket pengar över till shopping!!!
Sedan finns det visst något som heter amortering. Vad det innebär vet jag inte riktigt men det verkar tråkigt. Bankmannen vill att man amorterar som FAAN. Jag vill helst bo i en snygg lägenhet OCH ha snygga kläder.

Mitt förslag till kompromiss lyder:
Han amorterar. Jag shoppar. Kan faktiskt shoppa till honom också men då måste han ju givetvis amortera till mig. Annars är det ju ingen kompromiss.

Nu ska han äta Gulaschsoppa och jag ska äta rester. Det verkar som att oxfilédagarna är ett minne blott....


Fram å bak...Bak å fram?

Jag måste säga att Lind är otroligt smart ibland!

Konversation på det legendariska facebook efter det att Linds för och efternamn plötsligt bytt plats.

JLo: "Sen när blev du bakofram?"

Lind: "Försökte ändra mitt namn men kom inte längre än framobak. vill inte skaffa mer vänner. Har nog sjå med att únderhålla er."


Komplimanger

P: "Dina ögon är så fina.....för att jag ser mig själv när jag kollar in i dom!"

Han ligger tätt bakom mig i kampen om "Årets romantiker".

Ser ni likheten?




Skilsmässobarn del 2

Även jag är ett skilsmässobarn även om man inte kan tro det med tanke på att mamma en gång sa:
"Det är inte bra att killen som du träffar är skilsmässobarn!"
För att vara exakt så är jag inget riktigt skilsmässobarn då mina föräldrar aldrig var gifta. Inte konstigt att vi blev annorlunda då vi är utomäktenskapliga.

Till saken. Igår kväll var jag tvungen att förklara en sak för P som min mamma alltid har sagt.
"DELA ALDRIG PÅ MÖBLER NÄR DU BOR MED KILLAR! DU KÖPER EN SAK OCH HAN KÖPER EN ANNAN FÖR ANNARS BLIR DET BESVÄRLIGT DÅ NI SKA FLYTTA ISÄR!"

P som inte är ett skilsmässobarn hade ingen som helst förståelse för detta. Okej då! tänkte jag. Då köper du allt och jag tar det med mig när vi flyttar isär!

Man måste kompromissa i ett förhållande.

/Frid

Även morgondagens dagens..



Jag kom hem och drog på mig min nyinköpta tröja och tänkte vara fredagshipp. Efter en liten stund sa en röst inom mig: "Tänk om, tänk rätt!". Och det gjorde jag!

Tröja: Stulen från Lind som i sin tur har stulit den av en miljonär med trasigt handfat. Hon skulle ha lämnat tröjan och behållt miljonären!

Tights: Med ett skönt lufthål på ena skinkan

Tjocksockar: Inredda med fleece och storlek 40. Mitt bästa köp någonsin!

Stackars Willys..

Jag: "Nästa gång ska vi storhandla på Willys!!!"

P: "Asså, vi behöver ju inte bete oss som om vi är HELT ruinerade!"

Mamma! Här har du en soulmate. Mamma kan handla på Willys men gärna inte kött för hon tror att dom har sämre kvalitet. "Och man vill ju inte bli sjuk!". Då kan ni kanske tänka er hur det är att vara med mamma utomlands. Man går ner en jävla massa i vikt för man får inte äta någonting, särskilt inte glass!

Livet i en 105cm säng:

Jag går och lägger mig senast 22:30 varje kväll. Somnar alltid som en stock och vaknar just innan väckaren ringer. Jag har en sängkamrat som går och lägger sig senare än mig. Han sover inte så bra. Benen hänger utanför och han vaknar konstant av Harrys gnäll. "Jag vill upp i sängen" och "Jag vill ner från sängen" tätt följt av ett evigt tassande runt om för att verkligen finna den BÄSTA platsen. I veckan har sängkamraten försökt somna till ljudet av en "trumpet". Jag tycker att det är festligt att jag kan spela instrument med näsan!! Det tycker inte han. Han tycker att jag borde ta nässpray men sådant håller inte jag på med. Det är ju beroendeframkallande!!!

I natt vaknade jag och körde ett nys-race på 23 nysningar. Harry gav mig onda ögat och hoppade ned från sängen. Sängkamraten viskade: "-Nässpray!"
Jag ignorerade bara och spelade upp en vaggvisa med näsan och hipp tjillevipp sov dom båda två. Nu är det bara att hålla tummarna för att han inte är alltför trött för jag har då ingen aning om hur man steker röding!


Heute


Mr.Roedelius



Efter att ha matvägrat en timme blev jag hungrig
Mr Roedelius är ytterligare en av mina vänner som nyligen
genomgått en större skilsmässa
Skilsmässorna skördar mer offer än svinsjukan här
Min vän ogillar att äta middag själv och är av den
välsmakliga arten som aldrig lagar sin middag själv.
Förutom detta är han även af en adlig stamm.
Självklart ställer man upp som bordsdam.

Cravings



Surströmming var det ända jag ville ha igår.
Jag matvägrade och drömde mig tillbaka till Falkan och Tatiana
Min medarbetare visste hur starkt detta begär kan bli
och stuvade snabbt in mig i bilen
Senapssillen luktar inte lika gott men duger gott så länge

Stockholm-Wien 2-2

Paradise Hotel! Så snuskigt jävla dåligt att vi älskar det!!! I alla fall jag och Harry.

"Om vi har sex utan lakan kommer dom inte att våga visa det!"

"Vill du se min navelring??"

Lind! Du kan titta på detta underbara program på tv.6.se
Nästa år anmäler vi dig!

Rubrik

Loggade in på min bank för att titta om jag kanske hade råd med någon extra fin julklapp till mamma i år.
(red. anm: råd att köpa mer kläder till mig själv) Där möttes jag av en fruktansvärd syn! Autogiro i sin värsta form: Mobilräkning, fondsparande, djurförsäkring, CSN, hemförsäkring samt -690kr till månadskort.

Jag säger som pappa alltid sa när han var på sitt skojfriskande humör: Det blir inga julklappar i år!

Däremot blir det en månad där jag kommer att minnas tillbaks på min tid som student. Det var en tid då jag allt som oftast glömde bort min kod till Visakortet.

/Frid


RSS 2.0