Lidl

P ville så gärna göra ett studiebesök på Lidl idag.

"Kom igen nu! Vi går in. Jag har aldrig varit på Lidl."

Sagt och gjort. Tio steg in i mataffären öppnar han munnen och säger:

"Jag pallar inte det här. Vi drar. Nu."

 


Snoret rinner...



Harry verkar inte ha några planer på att tillfriskna. Hur mycket snor kan det finnas i den där lilla nosen?

Ser ni sambandet?

Jag slog huvudet på jobbet förra veckan och igår köpte jag ROSA rosor. I förrgår var Harry hos veterinären och min kontantinsats krympte.

Det går INTE bra nu.

 


Nu är det allvar!

Nu ska kolhydraterna bort för jag har inte råd att köpa nya jeans.


Titta vad fin Skanskas kran är.

Jag skriver omdömen, snusar grov portion och funderar starkt på att äta upp P´s glass som han tänker äta upp efter golfen. "Den som spar han har" är inte något motto jag lever efter. Idag kommer det inte vara något P heller lever efter, stackarn.


Helgens måste!

Klockan 08:30 ringde klockan: "Dags för golf!!!"
Jag och Harry skrattade i smyg då vi insåg att golfaren inte hade en aning om regnovädret. Skratta bäst som skratta sist. Ett regnoväder hindrar inte en golfoholic. 

 


Lördag 15:00

Ni kanske inte ser vad detta föreställer? Låt mig berätta:

Det är en far som tillsammans med sin kostym och son paddlar lite ute på Djurgårn. Han paddlade för sitt liv då papparollen och företagsledarrollen antagligen krockat lite. Eller har jag kanske missat något? Man kanske paddlar kanot i kostym här i huvudstaden?!?


The fabulous weekend by Harry Blomhaga

Helgen började så bra med blommor i halsbandet och solen i ögonen. Harry njöt av barn som kastade pommes frites och utsikten var som alltid, fabulös.


När kvällen kom knoppade vi i en dubbelsäng. Lyx för en trångbodd stockholmare som Harry!
Men så plötsligt kom hostan. Med hostan kom slemmiga kräkningar. Harry hann med att kräkas på trappan, på trägolvet, på gruset, i gräset och i bilen. Lyckligtvis prickade han av förarsätet där P så gärna sitter. På väg hem fick han ligga på hushållspapper. Det var sådär skönt.


Till en början gjorde Harry sig ren och fin efter varje kaskadspya men tillslut orkade han inte mer..


Tydligen kallas detta för KENNELHOSTA. Det är tacken man får då man lägger ut 3000 kr/mån på hunddagis. Det är ingen fara så länge han inte får hög feber sa veterinären. Men vi kommer aldrig få veta om Harry har hög feber eller inte för han tänker inte få en febertermometer instoppad i röven. Det visade han klart och tydligt! Nu blir det istället Bisolvon och druvsocker. Vård-av-Hund hade suttit bra imorgon då det ska bli 20+ och soool!


Känslan av att få slänga något.

Idag när jag kom hem från jobbet hade jag så mycket energi över så jag slängde P´s matta. Mer parkett åt folket!! När P kom hem blev han gråtfärdig och sa: "Det ekar härinne, härinne, härinne, härinne". Det är så jävla snyggt härinne skulle jag vilja säga.

/F

Taaadaaa!

Snappade åt mig sista paret i min storlek på Stadium i onsdags. Jag hade varit på utflykt i solen hela dagen och simmade därför runt i mina Converse. Försäljaren bad mig ta av mig mina skor för att springa på något jävla band. Jag var ärlig och sa att dom kanske ville undvika blöta fotavtryck på golvet men han tog sig för näsan och sa att han var van. När jag sedan stod där i mina blöta strumpor började skammen komma krypande och jag fegade ur. Hade jag sprungit på bandet hade jag ju riskerat att halka av och slå ihjäl mig så jag sa att jag inte är någon maratonlöpare utan enbart går efter utseende. Sedan hoppade jag i mina dojjor och begav mig till kassan.

Nu är jag så kär i mina nya skor att jag gärna skulle se att P står i skohyllan på natten och skorna sover med mig.

/F


Han äter oss ur huset!

Dom varnade oss för att p-chippet skulle leda till ökad matlust men att det skulle leda till matmani var det ingen som sade något om.


Kom hem!!!

Ullabulla är min arbetskamrat som är på semester. Idag satt vi på kontoret och saknade hennes positiva ådra. Ja, jag saknade till och med hennes "ÄR DU GRAVID?!?" så fort jag säger att jag ska berätta något. Ullabulla tycker inte att jag är fet. Hon är bara lite orolig då 5 av hennes arbetskamrater har gått på mammaledighet de senaste 2 åren. Och om Ullabulla nu skulle tycka att jag är fet så kan jag meddela att Nikeskorna är tammefan slut ÖVERALLT. Gud förbannat!

Nu ska jag plugga på Läroplanen. (Ulla! För att kopiera detta till chefen inför kommande lönesamtal högerklickar du på den feta texten och kopierar den)

/Frid

Börsen faller

Ni kanske tänker att jag har förlorat alla mina pengar nu för att jag hänger med en fondförvaltare?
Icke sa nicke. Jag är smartare än honom och har mina sparpengar på ett kapitalkonto. Härligt!


Derby!

Frid - Harry    1-0
Jag utnyttjade Harrys trötthet efter en dag på dagis och klippte SAMTLIGA klor. Innan jycken hann reagera var jag inne på baktassarna. I vanliga fall brukar han skrika som en galen anka. Under en sekund lyste det payback i hans skelande ögon men minuten efter sov han som en stock igen. Det där har han glömt innan morgondagen!


Erbjudande!

Mellan dig och Peter Holm
Peter Holm den 6 maj kl. 16:03 Anmäl
hej hej,, vill du och en tjejkompis spotta och loska allt vad ni kan?? ni får 5000kr om ni gör det. jag är seriös
 

Spotta och loska låter ju trevligt! Synd att han bara betalar 5000 när jag behöver 50 000!

/F

Klok som en bok!

Idag kom det en turist som ville fota mig i parken och då beslöt jag mig för att bajsa. Det fungerade alldeles utmärkt så det kanske Britney Spears ska testa nästa gång så slipper hon raka av sig allt hår!

/Harry

Innan mobilen kom bort:



Harry gillar lugnet härute. Här kan han ligga och snaska på gräsrötter tills solen går ner. Något han däremot inte tycker om är läget. Han gillar inte att ha havet som granne. Han är rent ut sagt livrädd för havet. Tar man ner honom till vattnet springer han snabbt upp till bilen men svansen mellan benen. "Ta mig hem till staaaan!". Vad han inte vet om än är att han ska bada här i sommar. Han kommer antagligen bli den som tar hem segern om premiärdopp 2010.


JIPPIKAJEJ!

Just som jag satt och stirrade stint på facebooks onlinelista loggade mamma in, räddaren i nöden. Tänk att jag förbjudit tanten att skaffa facebook. Måste varit full. Snabb som en vessla skrev jag och bad henne ringa min mobil. Tanten ringde och P svarade. Vilket jävla lycka! Nu kanske han blev störd i putsningen av järnfemman men jag ska trösta honom med glass när jag kommer hem. Nu behöver jag nämligen inte äta upp hela kartongen. Mobilen är tillbaks!


Golfjäveln snuvade mig på mobilen!

När man snackar skit om någon brukar det alltid komma tillbaks till en. What goes around comes around som det så fint heter. Efter ett års skitsnack om golf straffade nu golfbanan mig tillbaka. Jag tappade min mobil på parkeringen när jag hoppade ut bilen för att byta plats med P och köra hem. Jag är väldigt nära gråten ska ni veta och det är inte ofta det händer! Hade tänkte vända detta till något positivt och gå ut och springa av mig vreden men så beslöt jag mig för att äta oxfilépasta och glass istället. Inte mår jag bättre för det. Jag HATAR golf!

/F


Söndag

Hinkar kaffe för att vakna till liv och undrar var Lind tagit vägen. Har hon gift sig och skaffat barn?
Nu bär det av till Smådalarö. Man blir tydligen brun till havs!

Lunaelite

För att jag ska kunna springa riktigt jävla bra så måste jag köpa dom här! Gärna i en annan färg än rosa.

/F


Kisspaus

Jag tog en liten paus från mitt pengasparande men nu jävlar kör vi igång igen! Fullt ös pengalös!


RSS 2.0